Akcija!

Ide Alenka po čarobno jaje

Ide Alenka po čarobno jaje

Ide Alenka po čarobno jaje

U ovoj bajkovitoj priči vidjet ćemo i pročitati kako je čarobno jaje preobrazilo nesretno i teško djetinjstvo jedne djevojčice, podarilo joj nezaboravne doživljaje, uredilo obiteljske odnose u koje je donijelo mir, sklad i ljubav.
Tekst Tamara Bakran
Ilustracije Manuela Vladić-Maštruko
Format 26 x 26 cm
Broj stranica 28
Uvez tvrd
Dob slikovnica za djecu od 4 do 8 godina

-33%

15,93 €

s PDV-om

10,67 €

s PDV-om

Više informacija


Baruško i Sjenka nikada jedno drugome nisu davali ni poljupce ni poljupčiće. Imali su kćer jedinicu, malu Alenku. Žive u Črnšumi kao i napast, Jelenka, nakazno biće koje ima tijelo jelenka, a ljudsko lice i dugu zlatnu kosu. Ona jednom godišnje snese čudotvorno jaje.

Izloživši se velikoj opasnosti i pogibelji djevojčica uspijeva u svom naumu – ukrasti i kući donijeti Jelenkino jaje. To uspijeva učiniti uz pomoć medvjeda i Čudoptice.

Čarobno jaje će spasiti Alenku od teškog djetinjstva, očeve okrutnosti i majčine nebrige. Promijenit će nabolje i odnos Baruška i Sjenke, a i njihove osobnosti. Tako će Alenka uživati u skladnoj obiteljskoj toplini i ljubavi.

Pojedinosti slika svojim znanim načinom naša vrhunska i sa svih strana nagrađivana,  majstorica ilustracije. Ovo je pravo remek djelo slikarskog umijeća namijenjenog dječjem uzrastu.