Snižena cijena!

Kako živjeti s kućnim čudovištima - ilustrirani priručnik za djecu i odrasle

Kako živjeti s kućnim čudovištima - ilustrirani priručnik za djecu i odrasle

Kako živjeti s kućnim čudovištima - ilustrirani priručnik za djecu i odrasle

Ovoj su knjizi prethodile tri slikovnice pod nazivom Kućna čudovišta. Zbrojimo li sva njihova izdanja, vidjet ćemo da su objavljene u 23 zemlje. Za njih i danas postoji veliko zanimanje, a kako su sve tri rasprodane, objavili smo sva tri toma u jednoj knjizi. U njoj su neka od 57 opisanih i oslikanih čudovišta „pomlađena“ tekstom ili ilustracijom, a poneka su zamijenjena novim rođacima.
Format 24 x 24 cm
Broj stranica 82 stranice
Uvez tvrd
Dob od 4 do 12 godina

-33%

25,10 €

s PDV-om

16,82 €

s PDV-om

Više informacija


Ako još ne znate, kućna čudovišta su bića koja skriveno žive u našim domovima, spodobe manje ili više napasne, ponekad i opasne, koje nastoje naš svakidašnji život učiniti bar malo složenijim nego što bismo mi to željeli. Svako od čudovišta predstavlja pojedini mogući problem, situaciju, nepoželjnu karakternu osobinu ili naviku.
Tu su, primjerice, čudovište bezobzirnosti i sebičnosti, zametnutih stvari, urlanja, proždrljivosti, mraka, kašnjenja, zaboravljanja, ljutnje, nereda, kupovanja i gomilanja nepotrebnih stvari, stresa i mnoga druga. Ona poglavito napadaju djecu, ali i odrasle koji se od njih još nisu naučili braniti. Knjiga je tu da omogući djeci sresti se na simpatičan i veseo način s brojnim temama, pa i problemima, koje nije uvijek jednostavno objasniti. Vama ona može biti pomoć i priručnik u komunikaciji s djecom – svaku temu, predstavljenu kao zanimljivo kućno čudovište, prati i uputa kako ga se osloboditi, kako ga pripitomiti ili čak pretvoriti u kućnog ljubimca. Kao i uvijek, Marijanovićevi tekstovi i njegove vrsne ilustracije puni su šarma, humora i srdačnosti. Vjerujemo da će čitanje i razgledanje ove slikovnice i djeci i vama omogućiti veliko zadovoljstvo. Učinite veselim ono što bi vas moglo zabrinuti.