Akcija!

Čudovišta u muzeju

Čudovišta u muzeju

Čudovišta u muzeju

iliti 1. Tvrđanski rat za Muzej protiv dosada nepoznatih čudovišta

Naši dragi mladi čitatelji, naš neumorni istraživač čudovišta, pisac i ilustrator, Stanislav Marijanović, otkrio je u Muzeju Slavonije brojna, dosada, većinom, nepoznata čudovišta. Istini za volju, ovaj put mu to nije bilo posebno teško – ona su se otkrila, tako reći, sama. Nakon onog što se u tom osječkom muzeju odigralo...

Tekst Stanislav Marijanović
Ilustracije Stanislav Marijanović
Format 30x21,5 cm
Uvez Tvrdi

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

-33%

17,25 €

s PDV-om

11,56 €

s PDV-om

Više informacija


Naši dragi mladi čitatelji, naš neumorni istraživač čudovišta, pisac i ilustrator, Stanislav Marijanović, otkrio je u Muzeju Slavonije brojna, dosada, većinom, nepoznata čudovišta. Istini za volju, ovaj put mu to nije bilo posebno teško – ona su se otkrila, tako reći, sama. Nakon onog što se u tom osječkom muzeju odigralo, morat ćemo temeljito mijenjati naše sudove o čudovištima, a možda još više o nama samima. Vama mlađima to će sigurno biti lakše – vi ste hrabri, neumorni i neumoreni, radoznali i iskreni, otvorenog srca i nezakrčenih moždanih vijuga, vi možete sve pa i promijeniti svijet koji ste naslijedili, rekli bismo nježno, u nepriličnom stanju. Nadamo se da će vas i ova knjiga potaknuti da to činite i učinite.

A Zaželite li još više toga saznati o čudovištima, pa tako i o nama ljudima, pročitajte i druge knjige Stanislava Marijanovića: „Kućna čudovišta 1“, „Kućna čudovišta 2“, „Knjigu čarobnih formula“, „Izgubljene papuče“, te „Enciklopediju čudovišta“, nagrađenu nedavno nagradama „Grigor Vitez“ i „Mali princ“ za najbolju dječju knjigu izdanu 2008.