Akcija!

Oto i Valentina

Oto i Valentina

Oto i Valentina

Ovo je treća u nizu slikovnica o neobičnom pauku naše poznate ilustratorice i spisateljice Manuele Vladić-Maštruko. Lik Ota nastao je 2004. godine. U knjizi Pauk Oto on je mrzovoljan stvor koji živi u mračnom podrumu, a pletenje mreža zanima ga samo zbog lova. No, nakon pronalaska škrinjice s vunom, koncima i priborom za pletenje Oto se preobražava u umjetnika.

Tekst Manuela Vladić-Maštruko
Ilustracije Manuela Vladić-Maštruko
Format 22 x22 cm
Broj stranica 36
Uvez tvrd
Dob slikovnica za djecu od 4 do 8 godina

-33%

13,27 €

s PDV-om

8,89 €

s PDV-om

Više informacija


Slikovnica je prevedena na engleski jezik i objavljena na International Children Digital Library - portalu za svjetsku dječju knjigu.

U sljedećoj slikovnici Pustolovina pauka Ota on odlazi u svijet i, zahvaljujući svojoj vještini pletenja, čini dobra djela. Slikovnica je dobila nagradu Ovca u kutiji za najbolju hrvatsku slikovnicu u 2005. godini. Riječima i slikama u knjizi Oto i Valentina Manuela Vladić-Maštruko ispričala je još jednu priču o pauku umjetniku. U njoj Oto otkriva radost i bol zaljubljenih. Zaljubljuje se u paučicu Valentinu koja živi u cvjećarnici. Trudeći se osvojiti njezinu naklonost, Oto spoznaje da je ljubav mnogo više od darivanja srcolikih darova. Na kraju neobičnom gestom osvaja Valentinino srce, a među cvijećem ih čekaju nova iznenađenja i pustolovine.